Shqiptari i martuar shkonte dhe me nje italiane me te madhe se ai. E kishte filmuar duke kryer.. dhe i kërkon 5 mijë euro, italiania i bën ‘gropën’..

286
0

Nuk e njihnin mirë njëri-tjetrin por bënin maredhenie mes tyre. Gazeta italiane shkruan për historinë e një marrëdhënie s.. mes një 40 vjeçari shqiptar dhe një gruaje italiane. Edhe pse nuk e njihnin shumë mirë njëri -tjetrin, mes tyre lindi një marrëdhënie s…

Gjithçka dukej se po shkonte mirë, deri në momentin kur u zbulua se 40-vjeçari shqiptar kishte filmuar gjithçka dhe i thote partneren e tij duke i kërkuar 5 mijë euro për të mos e përhapur videon në rrjet. Për fat të mirë, gruaja, disa vjet më e madhe, nuk u fri kësua dhe vendosi të raportonte gjithçka në polici.

Gruaja duke qarë vajti në komisariat dhe tregoi gjithçka. Në një kohë shumë të shkurtër, Policia përgatiti një kurth për shqiptarin, i cili kishte dhe një grua. Ajo shkoi në një takim me një mikrofon të fshehur, ndërsa me vete kishte marrë dhe një pjesë të 5 mijë euro.

Kur shqiptari mori dhe numëroi paratë, zbuloi se ishin mangët, ndaj dhe nisi sërish me kërcënimet e tij duke kërkuar më shumë të holla, por menjëherë u prangos nga Policia, ndërsa do të përballet me ligjin.Shqip