Shikoni cfarë bëjnë këta dasmorë, i japin birrë dashit me zor dhe kërcejnë rreth tij të kënaqur

466
0

Një video e rëndë është publikuar në rrjete sociale, ku shihet me zë dhe figurë, se si dh unohet dashi në një dasëm shqiptare.

Në sfond dëgjohet muzikë, ndërsa dasmorët qeshin, kërcejnë e dëfrejnë teksa disa persona e kanë mbërthyer nga brirët. Një tjetër e mban fortë dhe i hedh në gojë birrë me zor, si të ishte diçka e pashpirt.

Dikush tjetër e filmon me telefon.

Video nuk dihet se kur dhe në cilin ambient është filmuar, por është një veprim shokues dhe aspak njerëzor, pavarësisht se bagëtitë e imëta konsumohen në festa apo vaki. Keqtrajtimi i tyre është diçka e patolerueshme.

VIDEO