Piloti grek bën kërkesën e papritur për autoritetet, ja cfare ka kerkuar se fundmi

351
0

Piloti 33-vjeçar, Babis Anagnostopulos,  ka bërë kërkesën e parë nga autoritetet.

Mësohet se Babis, ka kërkuar që të punësohet në ambientet e bu rgut, në mënyrë që të përfitojë trajtim më të favorshëm dhe të ulë dënimin.

Autoritetet greke, shprehen se ishin në merak për sigurinë e tij, por shtuan, se piloti është pritur mirë në burg, nga personat e tjerë që po kryejnë dënimin atje.

Babis ndodhet në burgun e quajtur “Korydallos” dhe burime brenda burgut, thonë se reagimi i parë i të burgosurve të tjerë ishte: “Duket sikur ai u rikthye në shtëpi”.