Plas ne Shëngjin mes turisteve nga Kosova dhe vendasve (Video)

763
0

Katër të rinj janë proceduar penalisht nga Policia në Lezhë, pasi janë konfliktuar me njëri-tjetrin për motive të dobëta. Këta shtetas, dy vëllezër nga Kosova dhe dy vëllezër nga Shëngjini, kanë përfunduar në spital.

Referuar njoftimit të Policisë, dy vëllezërit nga Kosova, janë konfliktuar me dy vëllezërit nga Shëngjini