Në ditën e fundit të Alitalia, stjuardesa emocionohet

247
0
Un aereo Alitalia in sosta all'aeroporto Leonardo da Vinci, Fiumicino (Roma), 16 aprile 2021. ANSA/TELENEWS

Sonte, me fluturimin e fundit, Cagliari-Roma, fundi “i trishtuar” i një historie që përfshin mbi 70 vjet. Alitalia e vjetër do t’ia lërë vendin Ita -s së re më të vogël.

Sonte, me fluturimin e fundit, Cagliari-Roma, fundi “i trishtuar” i një historie që përfshin mbi 70 vjet. Alitalia e vjetër do t’ia lërë vendin Ita -s së re më të vogël.

“Zonja dhe zotërinj, para së gjithash doja t’ju falënderoja që na shoqëruat gjatë këtyre 74 viteve.

Sot është fluturimi ynë i fundit Alitalia dhe ju falënderoj shumë që fluturuat gjithmonë me ne dhe që na besuat. “Ky është mesazhi përshëndetës i stjuardeses Laura Canto e cila postoi videon në faqen e saj në Facebook.”

Dhe tani dua të më ketë te kem nderin për të bërë njoftimin përfundimtar për këtë fluturim. Zonja dhe zotërinj mirëmëngjes, ne jemi gati të hipim në fluturimin Alitalia AZ1581 me destinacion Cagliari përmes daljes E23. Alitalia ju falënderon për zgjedhjen e shërbimeve te saj dhe ju uron një fluturim të mirë ”, përfundoi zonja.