Nderron jete 48 orë pas vaksinimit shqiptarja 23 vjeçare, u detyrua per te mbajtur vendin e punes

1337
0

Ka nderruar jete 48 orë pas vaksinimit 23 vjeçarja nga Drenasi, Zarife Imeri

Lajmin e ka berë të ditur Haxhi Xhemajli qe e kishte mbese Zarifen.

Ja cfare shkruan ai:

U detyrove të vaksijonohesh që të qendërosh në vëndin e punës. Ajo vakcin pas 48 ore të shkatoj vde kjen.
MOS NA #DETYRONI MOS NA #KUSHTËZONI Prehu në paqe mbesa jonë😪😪😪😪😪

Njëri nga familjarët e saj, Haxhi Xhemajli i cili ka reaguar me anë të një postimi në ‘Facebook’ duke thënë se vaksina është shkaktari i humbjes se jetes së mbesës së saj, ka dhënë edhe detajet për emisionin DIREKT.

Dje gjatë ditës ka pasur humbje të vetëdijes edhe e kanë dërgu në QKUK, pasi i ka marrë trajtimet mjekësore i kanë dhënë edhe disa doza të gjakut. Dyshimet  e mija dhe të familjarëve që ka ardhur deri të vdekja për shkak të vaksinës kanë qenë se pasi i kemi pa dokumentet, ishin shumë të paqartë dhe ne nuk i përkasim mjekësisë, nuk i kishim disa gjëra të qarta por aty e shihnim se vdekja ka qenë e  natyrshme pra kjo thuhej në raportin e mjekut. Derisa burimet e vëllait të Zarifes i kanë thënë se ka pasur gjakderdhje të brendshme dhe na dyshimet i kemi pas që edhe i kanë dhënë gjak edhe ka pas gjakderdhje dhe vaksinën e ka marrë para 48 orëve, shkaktari është vaksina sepse ajo ka qenë në gjendje të mirë përveç në 2017 që ka pas një intervenim”, tha Xhemajli.

Ai gjithashtu tha se do të kërkojnë super ekspertizë ligjore lidhur me këtë rast.

Shpresojmë që Instituti i Mjekësisë Ligjore të bëjë një raport të panashëm por pavarvsisht kësaj ne do të kontaktojmë me prokurorin dhe do të kërkojmë një super ekspetizë lidhur me këtë rast”, shtoi ai.