Me shpejtësi skëterrë/ Përplasën familjen Gushi nga mbrapa, kush janë 3 të rinjte që udhëtonin me Audin

426
0

Jane identifikuar 4 personat ne ngjarjen tra gjike në Fier-Vlorë.

Eduart Gushi, Silvana Gushi, Anastasia Gushi dhe Eva Gushi janë personat e së njëjtës familje që po udhëtonin me automjetin ‘’Toyota’’.

Ndërkohë në s pital ndodhen Igli Madani, Fabio Lamaj dhe Glori Selimi të cilit udhëtonin me automjetin ‘’Audi’’ që përplasi nga mbrapa automjetin e familjes Gushi.

Familja Gushi ishte nisur për pushime në jug të vendit, kur një makinë tip Audi përplasi Toyota-n e tyre nga mbrapa, duke i nxjerrë nga rruga.

Makina ishte shkatërruar komplet duke bërë të vështirë nxjerrjen e trupave nga automjeti.