Kjo është 45-vjeçarja që u ekze kutua sot nga bashkëshorti në Bubq

498
0

Kjjo eshte foto e Klarita Ismalaja, 45-vjeçarja që sot umbi jeten nga bashkëshorti i saj, 51-vjeçari, Artan Ismalaja.

Çifti jetonte në Tiranë në Tiranë dhe zotëronin një biznes kamerash dhe kompjuterësh. Ndërkaq, pol icia ka nisur hetimet për zbardhjen e plotë të ngjarjes.