Iu gjetën në xhep vetëm 30 lekë… Ky është kamarieri i pafajshem në Velipojë (Foto)

251
0

Dita e tij e parë e punës ishte ishte edhe dita e fundit e jetës per te. Ky ishte fati i 20-vjeçarit Musaen Zeneli i cili u ndodh mes zja rrit të dy familjeve, Ferracaku dhe Gocaj ne ngjarjen e mbremshme ne Velipoje.

Në xhep iu gjetën vetëm 30 lekë. Kjo ishte pasuria e tij këtë ditë. Ndoshta, kur vitet të kishin kaluar, do ishte edhe ai i pasur, por nuk pati kohë, nuk iu dha mundësia.