“Po e bera sepse ajo…”. Del para gjykatës Eltoni që i mori jeten ish-gruas me bukë në gojë, zbardhet dëshmia para gjyqtarëve:

232
0

Gjykata ka marrë vendimin për të lënë në burg 31-vjeçarin Elton Metaj i cili pak ditë më parë qëlloi pas shpine ish-gruan e tij Sabrina Bengaj me të cilën kishte dhe një vajzë 3-vjeç.

Gjatë seancës ai është shfaqur në gjendje të rënduar psikologjike dhe ka qare here pas here si dhe ka pranuar që ka kryer krimin.

Në deklaratën e tij ai ka pohuar se Sabrinën e donte por presioni që i bënte herë pas here vjehrri e ka detyruar që të marrë këtë vendin.

“E doja vajzën, por e bera për shkak të kë rcenimeve të shumta e nga presioni i vjehrrit, armen e bleva për vetëmbrojtje”, ka thënë ai.