Ilary Blasi në festë, shiko ditëlindjen me Totti në karantinë

533
0

Dhurata më e madhe … për Ilary Blasi në ditëlindjen e saj të 39-të është familja. Bashkëshorti i saj Francesco Totti ka përgatitur një video sociale surprizë me një seri të shtënave të prezantueses bukuroshe me shumë “Të dua”.

Në shtëpi ata festuan me ëmbëlsira (një mimozë dhe një e bërë me akulloren e preferuar të Ilary), një seri trëndafilash të kuq dhe shumë intimitet.

“Faleminderit të gjithëve”, shkroi Blasi në tregime pasi postoi dëshirat e miqve të saj.