Igli Madani, shoferi i Audit eshte djali i biznesmenit të njohur, ja cfare u zbulua

1347
0

Igli Madani është i biri i Bashkim Madanit, biznesmen në fushën e mjeteve të transportit. Madani ka nën pronësi kompaninë “Fork Lift Albania”, që operon në Itali në fushën e riparimit të makinerive tip pirunj.

Ndërkohë rezulton se automjeti ‘Audi A8’, me vlerë 100 mijë € që drejtohej nga Igli Madani në momentin e ak sidentit, është në pronësi të biznesmenit dhe jo djalit të tij.

I riu mbeti i d ëmtuar lehtë bashkë me pasagjerët Fabio Lamaj, 21 vjeç dhe 24-vjeçari Glorian Selimaj.

22 vjeçari nuk është një emër i panjohur për efektivët, pasi gjatë 3 viteve me patent, ai ka marrë 8 gjoba, ku 4 prej tyre kanë qenë për parakalim të gabuar.

2 gjoba i ka për xhamat e zinj, 1 për tejkalim shpejtësie dhe një tjetetër për ak sident me pla gosje. Ai është hetuar edhe për kan abis dhe përleshje fizike.