Gjermani, infermierja no-vaks kryen mbi 9 mijë vaksina të rreme

349
0

Gjermanisë, i frikësohen 9 mijë vaksinimeve të rreme nga një infermiere no-vaks.
Një 40-vjeçare dyshohet se injektoi një solucin të kripur në vend të vaksinës. Sipas autoriteteve të “mund të ketë një metodë në veprimet e gruas”

Vaksinimet mbi 70 vjeç – Fillimisht u mendua se 8,857 njerëz në Saksoninë e Poshtme u vaksinuan me një solucion të kripur. Por në konferencën e fundit për shtyp Sven Ambrosy foli për vaksinimet që ndodhën midis 5 marsit dhe 20 prillit, kryesisht të kryera tek të moshuarit mbi 70 vjeç dhe që mund të ishin 9,673.

Fenomeni i gjerë-Në fillim një infermiere 40-vjeçare nga Friesland u padit për një rast të ngjashëm me rëndësi më të vogël, por mbikëqyrja e pavullnetshme u hipotezua dhe u korrigjua. Por tani supozohet se madhësia e fenomenit është shqetësuese dhe se me të vërtetë pas tij ekziston një metodë e vërtetë.

Mohuesi i virusit – Ambrosy argumentoi në një konferencë për shtyp se “ne supozojmë se mund të ketë një metodë në veprimet e gruas”. Hipoteza në shqyrtim, sipas tabloidit Bild, është se infermierja mund të jetë mohuese e virusit. “Një koment në Facebook në fund të vitit 2020 dhe më shumë mesazhe në Whatsapp na bëjnë të mendojmë për këtë prirje të mundshme të gruas”, tha një zëdhënës i policisë.