Faza 2, parashikohet një eksod i ri nga Milano në Jug: trenat, autobusët dhe aeroplanët te ezauruar

772
0

Largimi nga Milano me trenat disa minuta pas njoftimit për bllokimin nga Giuseppe Conte është ende gjallë në kujtesë.

Imazhe që zemëruan tërë vendin dhe rrezikuan shëndetin publik pasi lanë një zonë në mes të epidemisë. Dhe tani, më 4 maj, mund të ndodhë një perseritje.

Trenat, autobusët dhe aeroplanët e paktë në rrugën Milano-Napoli tashmë janë zene. Dhe Trenitalia tashmë ka dyfishuar trenat e saj.