Coronavirus në Spanjë: Pas Frances dhe Britanisë së Madhe, Gjermania i mbyll dyert Spanjes

530
0

Pas Francës dhe Britanisë së Madhe, Gjermania gjithashtu këshillon kundër qytetarëve të saj të largohen për në Spanjë dhe në veçanti për Katalonjën, Aragon dhe Navarre.

Një goditje tjetër për Madridin që po përpiqet të shpëtojë sektorin e turizmit të ekonomisë së tij shumë të stresuar nga katastrofa.

Rritja e te prekurve nga Covid-19 në tre komunitetet autonome ka pasoja në të gjithë gadishullin, në ishujt Balearik dhe në Kanarie të cilat përkundrazi duket se janë kursyer deri më tani nga vala e dytë.