“Alamet djali, alamet familje..” Flet kusheriri i familjes Gushi: Kishin ikur ne Greqi per nje jete me te mire, vijne ketej dhe..

383
0

Ishin kthyer për pushime, kjo është banesa në Patos ku jetonte familja që u shua në aksident, flet kushëriri: Jetonin në Greqi, kishin ikur për të punuar për një jetë më të mirë

‘Familje e shkëlqyer. Kishte ikur në Greqi për një jetë më të mirë. Kishin rreth një vit gjysëm dy vjet. Ikën për të punuar. Të gjithë jetojnë në Greqi.’- tha një kushëriri i tyre.