“Ai është i rrezikshëm”/ Zbulohet çfarë shkruante Caroline në ditarin e fshehur te këpucët per bashkeshorin e saj

426
0

Mediat britanike kanë zbuluar pjesë nga një ditar i 20-vjeçares Caroline.

Sipas “Daily Mail”, ditari ishte i fshehur në një vend ku mbaheshin këpucët në shtëpi dhe mendohet se Caroline e mbante sekret atë nga burri i saj, Babis Anagnostopulos.

E reja përdorte ngjyra të ndryshme dhe kode në të shkruar, që i shoqi të mos kuptonte çfarë po thoshte.

Sipas një burimi policor të cituar nga “Daily Mail”, Caroline përdori shkronjat “DG” (Djali i Rrezikshëm) për të përshkruar burrin e saj si një “djalë jashtëzakonisht të rrezikshëm”.

Ka gjithashtu shkronja “XX” në disa pjesë të ditarit, për të cilat policia dyshon se janë një shkurtim i fjalës “dru”.